Online

Vendégek: 6
Tagok: 0
Ezen a lapon: 1
Tagok: 1165, legújabb: nightdragon1003

Új fórum hozzászólások

Post: Re: Jelentkezés - Vattacukor - GW2
Posted by Vattacukor
03 szept : 18:57
Post: Re: Jelentkezés - Vattacukor - GW2
Posted by Zsolty
03 szept : 18:25
Post: Re: Jelentkezés - Vattacukor - GW2
Posted by enkeny
03 szept : 14:17
Post: Re: Jelentkezés - Vattacukor - GW2
Posted by Zsolty
03 szept : 08:19
Post: FELVÉVE- Vattacukor - GW2
Posted by Vattacukor
02 szept : 19:27

Chatbox

Üzenetek írásához regisztrált tagnak kell lenned - jelentkezz be, vagy regisztrálj


HUN_BANDI
06 ápr : 09:42
de ahogy latom old republicban mar nem vagytok aktivak

HUN_BANDI
06 ápr : 09:40
hello , nekem is 7 év után ha jól emlékszem old republicot játszottam : Hungarikum guildel

Foxxika
15 márc : 08:38
Meggyüttem Csak eszembe jutott a belépőm így 4 év után

Zsolty
20 jan : 17:57
Üdv ismét köztünk Inder, Discordon keresd Torlint vagy Zotyát a meghívóért. Az ELÉRHETŐSÉG fülben felül pedig ott vannak a Battlenet azonosítók is

inder-hunwolf
12 jan : 01:16
A fiaimmal elkezdtünk wow-ozni, belépnénk guildbe!Ahol még jelen vagyunkHír beküldése


Facebook MySpace Twitter

The Secret World - Issue #2
szerda 15 augusztus 2012 - 22:47:17 | Posztolta: Zsolty


KeyBee ismét írt egy remek cikket a Secret World augusztus végi tartalmi bővítéseiről, most ezt olvashatjátok. Köszönet a hírért! - Zsolty

Mint ahogy meg lett ígérve,szerencsére egyelőre szépen be is van tartva a havonta érkező content pack. Így lehet tehát, hogy máris bejelentette a Funcom a következő extra tartalmát az Issue #2-t amelynek a DIGGING DEEPER nevet adták és augusztus 28.-ra ígérték a végleges megérkeztét, persze ez nem biztos dátum, de a környékén várhatjuk az újabb izgalmakat.
A 'Digging Deeper' egy tartalmakkal zsúfolt frissítésnek ígérkezik, melyben olyan új karakter testreszabási lehetőségek fognak feltárulni előttünk, mint a már korábban megemlített plasztikai sebészet illetve borbély(persze személyes kedvencem a tetováló szalon még nem jön:(), továbbá új nyomozós és akció küldetések... és végül de egyáltalán nem utolsó sorban ezzel érkezik az első kiegészítő fegyver: a rocket launcher !!!

Na de nézzük pontosan mi mindent zsúfoltak bele ebbe a csomagba, illetve mit terveznek
Kiegészítő fegyver #1: The Rocket Launcher!

Bemutatják vadonatúj fegyverüket, hét vadonatúj képességgel, egy vadonatúj kiegészítő körbe(ability wheel) csomagolva!
Így egy harmadik fegyverrel az oldaladon, illetve ez esetben minden bizonnyal a hátadon járhatod az utcákat, persze így hozzácsaptak még egy helyet a hot-barhoz így már egyszerre 8(!) aktív képességet választhatsz ki a megannyi kombináció közül.
További részleteket fognak felfedni ez ügyben a közel jövőben, továbbá bizton mondhatják, hogy ez csak az első a sok kiegészítő fegyver közül. Már dolgoznak is a következőn, amihez csak ennyit fűztek:
"The Secret World should prepare for a real Texas-style massacre. Rrrrrreeeennnennennnennnnn!".
Akik kicsit is otthon vannak a horrorokban, azok biztosan tudják mire utalnak, vagy azok is akik felfogják a hangutánzó "szavakat"

The Modern Prometheus!


Dr. Anton Aldini praktizálni kezd Brooklyn elhagyatott utcáin, a Modern Prometheus nevű plasztikai sebészetén mely augusztus 28.-án nyitja meg kapuit. Így kicsit morbidnak hangzik de új fejeket illetve új arcvonásokat szab vendégeinek. Sőt első alkalommal mindezt ingyen, később ez már pax-ért tehető meg, persze a Funcom van olyan szíves, hogy gondol azokra akik nem bővelkednek játékbeli pénzben vehetnek kupon-t a Game Store-ban valódi pénzért...milyen figyelmesek


Ockham's Razor


Nem tetszik tán a hajad? És a szakállad vagy a bajszod? Vagy ne talán tán a sminked? A londoni Ockham's Razor-ban találsz megoldást gondjaidra és megváltoztathatod mind!
Dupla annyi frizura és mi egyéb ugyancsak PAX-ért, de persze itt is vehetsz kupont igazi pénzért

Új küldetések!

  • Digging Deeper:Folytatja a küldetést ami a 'The Kingsmouth Code'-al kezdődött és visszaküldi a játékosokat Henry Hawthorne atyához a Kingsmouth Gyülekezetnél, hogy mélyebbre ássanak a város titkos történelmében és az Illuminati örökségében.
  • Death and Axes:A játékosok többet tudhatnak meg Sophie szellem világgal való közeli kapcsolatáról. A transzilvániai Besieged Farmlands-en a holtak nyughatatlanok, és Sophie különösen érzékenyen fogadja fájdalmukat, így elküldi a játékosokat egy nyomozásra mellyel beáshatják magukat a hely régmúlt ám borzalmas eseményeinek rengetegébe.
  • Strangers from a Strange Land:Bemutatja a játékosoknak Solomon Island ősi történelmét azon időkből amikor "látogatóba jöttek" a norvég hordák hosszú hajóikon ezer éve. A nyomozás Red-el(Red's Bait & Tackle) kezdődik és a továbbiakban bemutat a játékosoknak egy pár híres beszélő hollót a norvég mitológiából.
  • ?:Transzilvániában, Iele-nek; a Shadowy Forest védelmezőjének, a játékosok segítségére van szüksége a 'Singing Stones' felélesztése nyomán és persze, hogy megküzdjenek a növekvő fertővel ami veszélyezteti eme gyengéd mágikus szentélyt.
  • ?:Az első kiegészítő fegyver, a rocket launcher, megszerzése nem lesz egy sétagalopp. Az első izgalmas kiegészítő fegyver küldetésben a játékosoknak a Council of Venice-el kell majd dolgoznia, hogy visszaszerezzék az elrabolt rocket launcher rakományt. Ezen küldetés nyomán a játékosoknak új és irgalmatlan Orochi technológiával kell szembenézniük, és vadonatúj helyszínekre kell utazniuk ugyanakkor szemtől szembe kerülnek a köpönyegforgató Phoenician-okkal.
És elvileg ez csak néhány a betervezett küldetések közül melyek a Mission Pack #2 részei lesznek!

Új dungeonök: The Facility és Hell Eternal!

[Beküldte KeyBee]


Resonance

Ez az oldal e107 portál rendszert használ, és a GNU GPL licensz alatt lett kiadva.