Regisztráció    Belépés    Fórum    Keresés    GyIK

Fórum kezdőlap » Általánosan a játékról
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 1 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Lionheart Alliance információk
 Hozzászólás Elküldve: 2014.04.01. 15:01 
Offline
Vezír
Avatar

Csatlakozott: 2012.05.03. 21:03
Hozzászólások: 1527
Tartózkodási hely: Budapest
Eljött ez a nap is, hivatalosn is megalakult a DC oldal első PVP szövetsége, mely nyitva hagyta a lehetőséget PVE együttműködésre is.

Az alábbiakban a Szövetség alapító levelét és szabályzatát olvashatjátok:

------------------------------------------------------------------------------------------------

Alapító levél

Az Anyukám Megengedte , a Penitus Occulatus, a Resonance, a The Coven és a The Elder Trolls klánok (a továbbiakban: Alapítók), egybehangzóan kijelentik, hogy saját döntésük alapján szövetséget alapítanak, amelynek elsődleges célja egymás segítése, a klánjaikban lévő játékosok lehetőségeinek növelése és a nagyobb létszámot igénylő eseményeken történő együttes megjelenés.

Döntésük alapját képezi, hogy ismerik egymást, elismerik egymás játékstílusát és eddigi eredményeit, az Elder Scrolls Online-ban azonos frakcióban játszanak.

A Szövetséget az Alapítók egymással folyamatosan egyeztetve, gondos megfontolást követően, hosszú távra hozzák létre.

Az Alapítók kijelentik, hogy jelenlegi frakciójukat elsődlegesnek tekintik, és - egyebek mellett - céljuk a frakció életében való aktívabb közreműködés (általános aktivitás és PVP).

Az Alapítók egyenként és közösen is ügyelnek arra, hogy a napi érintkezés stílusa a klánjaik saját szabályzatában is előírt módon alakuljon, azaz a kölcsönös tiszteleten alapuló barátságos hangvétel domináljon.

A folyamatos együttműködés általános rendjének kereteket biztosítva és a Szövetség későbbi, esetleges bővítésének körülményeit és rendjét is meghatározva az Alapítók Szövetségi Szabályzatot hoztak létre, amelyet a tag-klánok honlapjukon kötelesek közzétenni.

Mindhárom Alapító azon kíván munkálkodni, hogy a Szövetség minél életképesebb és sikeresebb legyen.

Jó játékot, eredményes dropot kívánunk a Szövetség meglévő és leendő tagjainak, valamint a magyar Elders Scrolls Online közösség minden játékosának!

Hitelesítve:

Anyukám Megengedte

Penitus Occulatus

Resonance

The Coven

The Elder Trolls------------------------------------------------------------------------------------------------
Szövetségi Szabályzat

A Szövetség neve: Lionheart Alliance

PVP campaign: DAWNBREAKER

Szövetséges Klánok: Anyukám Megengedte

Penitus Occulatus

Resonance

The Coven

The Elder TrollsI. Alapelvek

I./1. A Szövetség jellege

I./1.A) A Szövetség alapítói leszögezik, hogy sem az aktuális frakció, sem a játékban meglévő magyar közösség szintjén nem törekednek vezetői és/vagy irányítói szerepre. A szövetséget kölcsönös bizalomra és tiszteletre építve, a régi ismeretség és a közös célok alapján hozzák létre abból a megfontolásból, hogy tagságuk számára még több lehetőséget biztosítsanak a játékban való hatékony és örömteli részvételre.

I./1.B) Az alapítók nem toboroznak a Szövetség újabb klánokkal történő bővítése érdekében, de nem teszik zárttá a Szövetséget. Az esetleges felvételi kérelmeket, minden ilyen esetet külön ügyként kezelve, a vezetőség együttesen bírálja el.

I./1.C) A Szövetség bővítése kizárólag olyan újonnan csatlakozó klánokkal lehetséges, amelyek egységesen elfogadják és teljes tagságukra nézve kötelezőnek tekintik az Alapító Levélben és a Szövetségi Szabályzatban foglaltakat, és – teljes jogú tagként - folyamatosan arra törekednek, hogy a szövetségben való részvételükkel a nevezett alapokmányokban megjelölt elvek érvényesülését tovább erősítsék.

I./2. A Szövetség hatóköre

A Szövetség elsősorban a nagyobb létszámot igénylő lehetőségek kiaknázására jön létre (főleg PVP), de lehetőség lesz más, akár kevesebb játékost igénylő események szervezésére is, dungeon-re vagy egyéb feladatra, kihasználva a toborzáshoz rendelkezésre álló nagyobb merítés lehetőségeit.

I./3. A különbségek erősítik a szövetséget

A szövetséget alkotó klánok elismerik és elfogadják, hogy a játék több oldalról is megközelíthető és élvezhető, tudomásul veszik a társ-klánokban esetleg fellelhető, a magukétól eltérő felfogásokat, prioritásokat és irányultságokat, s amennyiben létezik ilyen, az eltérő vezetési stílust. E mellett valamennyi szövetségi klán vállalja, hogy a közös megmozdulásokon a szövetségi szabályok és saját lehetőségeik (többek között szabadidejük és tagjainak akarata) szerint vesz részt, és tudomásul veszi, hogy ezek időlegesen felülírják a saját szokásokat, beidegződéseket.

II. Részletes szabályok

II./1. A Szövetség nyilvános megjelenítése

II./1./A) A játékban történő, szövetségi szintű csapat toborzásának megkönnyítése érdekében a klánok létrehoznak egy új rangot, amelynek a neve „Diplomata –”, és előzetes egyeztetés alapján, meghatározott számú, a klánok vezetőségéhez tartozó játékos belép minden szövetséges klánba. Ezek az összekötők természetesen továbbra is a saját klánjukat reprezentálják, csak a szervezés idejére lépnek át játékos(-ok) toborzása céljából.


II./1./B) Minden klán nyit egy külön rovatot (oldalt, lapot, stb.) saját honlapján a Szövetség híreinek, amelyen jól láthatóan közzéteszi a résztvevő klánok nevét és elérhetőségeit valamint a Szövetség végleges szabályzatát.II./2. Facebook oldal

cím: https://www.facebook.com/groups/716176208403231/

Admin: Malocath, Lörcs, Zsolty, Gaius Tullius Drako


A szövetséges klánok tisztjei használhatják a közös Facebook csoport, amely elsősorban a szervezési feladatok megkönnyítésére szolgál, és a szervezésekkel kapcsolatos információkat osztják meg egymással a csoport felületein. Maguk a szervezések minden klán saját rendje és szokásai szerint zajlanak, klánokon belül, határidőhöz kötött szövetségi szintű egyeztetéssel.

II./3. Szövetségi TS

II./3./A) A szerver jelszavát a klánok saját hatáskörben teszik közzé, különös figyelemmel az információ bizalmas voltára.

II./3./B) A bármilyen jellegű közös események hivatalos kommunikációs eszköze a TS! Ennek tudatosítása minden résztvevő klán saját felelőssége. Az e körül kialakuló esetleges vitákban automatikusan annak a félnek adunk igazat, aki a szövetségi megállapodáshoz tartja magát. Természetesen annak, aki időlegesen vagy akár hosszabb távon nem tudja megoldani, hogy beszéljen is a TS-en, joga van kizárólag hallgatni a többieket, ezzel már eleget tesz a közös megmozdulások kommunikációs rendjére vonatkozó szövetségi szabálynak.


II./4. Vezetés

A szövetségnek nincs vezető klánja. A döntéseket, szavazás útján, a vezetőség hozza.


II./5. Vezetői gyűlések

A Szövetség megalakulása után, amíg annak működése be nem járatódik, havi rendszerességgel tartunk vezetői gyűléseket a közös TS-en, azt követően szükség szerint. A vezetői gyűlések állandó meghívottai a vezetőknek és a tiszteknek a klánokon belül meghatározott csoportja.

II./6. A tagok mozgása a Szövetségen belül

II./6.A) A klánok nem fogadnak egymás soraiból átlépő játékosokat. Szoros kivételek lehetnek: a családi-, rokoni- vagy párkapcsolat, illetve játékon kívüli, szoros barátság. A játékban kialakuló, klánok közötti, akár állandóvá váló ötfős csoport nem indok a szövetségen belüli klánok váltásra, hiszen a játék és a Szövetség egyéb eszközökkel (barát-lista, party chat, szövetségi TS szerver) támogatja az ilyen jellegű csoportok teljes értékű működését.

II./6.B) Az egyes klánokból szervezetten, klán alapítási szándékkal történő kilépés alapos indokkal, megfelelő előkészítéssel és a szövetséges klánokkal beleegyezésével lehetséges; ilyen esetben az új formáció, teljes jogú tagként, azonnal csatlakozhat a szövetséghez.


II./7. PVP zászlóbontás és a szövetségi parancsnok személye

II./7.A) Közös PVP megmozduláson, amennyiben egyetlen objektum elfoglalása és tartása a cél, az eseményen az előzetesen megbeszélt klán tűzi ki a zászlót. Több objektum elfoglalása esetén létszám szerinti sorrendben kerülnek kitűzésre a zászlók.

II.7.B) Abban az esetben is, ha a későbbiek folyamán a résztvevők valamilyen rendszer szerint vezető klánt választanak vagy jelölnek ki maguk közül, a PVP megmozdulások során kizárólag ehhez értő „szakember” lehet a vezető.


II./8. Vitás esetek rendezése

Bármilyen, különböző klánhoz tartozó tagok közötti ellentét felmerülése esetén az érintett felek a saját vezetőjüknek jelentsék a történteket, a további egyeztetés a vezetők között folytatódjon. A vitás esetek rendezésénél a méltányosságra törekvés és a szövetségi érdek szem előtt tartása azonos súllyal jelenjen meg. Szélsőséges esetek rendezésénél a Szövetség fennmaradásának biztosítása az elsődleges cél.

Elfogadva: 2014. április 1.


Hitelesítve:

Anyukám Megengedte Penitus Occulatus Resonance The Elder Trolls

The Coven

_________________
TOR: Zsolty Weky
Guild Wars 2: Weky.2349
Uplay: Zsolty.
WOW: Weky#21536


Vissza a tetejére 
 Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
 
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 1 hozzászólás ] 

Fórum kezdőlap » Általánosan a játékról


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég

 
 

 
Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség