Keresztneved: Balázs
Életkorod: 38
Melyik játékban szeretnél velünk játszani? Division 2 (Uplay azonosító: Balu52016)
Fő karaktered neve, class: Division 2-ben 30-as szinten vagyok de specializációm még nincs
Altok neve, class: -
Casual vagy Fél- HC játékosnak tartod magad? casual
Használtál e már korábban Discordot-et illetve rendelkezel e mikrofonnal/headsettel? használok discordot és van mikrofonom
Milyen MMORPG-kel játszottál korábban és mennyit, valamint melyik nyújtotta számodra a legjobb élményt? WoW-ot játszottam, szerettem nagyon, Burning Crusade-től Cataclysm-ig Rise Legacy majd pedig Death Wish tagja voltam, rendszeresen raideltem.
Mik a céljaid a játékban? Endgame contentet csapattal kijátszani.
Miért szeretnél hozzánk csatlakozni? Egy kollégám hívott (Habbal - Hajós Bálint), hogy csatlakozzam, mert általában csak 2-3 fős csapat jön össze és így nehezen haladunk. Illetve kíváncsi vagyok mit ad a clan tagság ebben a játékban, milyen lehetőségek vannak benne. Elsősorban PvE endgame érdekel, de akár PvP-re is kapható vagyok.
Hol hallottál rólunk? Kollégától
Elolvastad a Resonance klánszabályzatát és elfogadod azt? Igen, igen
Van bármilyen kérdésed velünk kapcsolatban? Nincs
Mesélj röviden magadról (pl. melyik városból játszol, mivel foglalkozol, stb.): Budapest agglomerációban lakom Szigetszentmiklóson feleségemmel és két kisfiammal. Játékra rendszerint este van időm mikor a gyerekek már alszank (8-). Nemzetközi IT cégnél dolgozom mint fejlesztő. Szabadidőmben szeretek bütykölni (főleg a számítógépemet) biciklizni, olvasni, kirándulni/utazni és persze PC játékokkal játszani. Nagy kedvenceim az elmúlt években a Witcher3, Assassins Creed Odissey és most a Division 2. Barátaimmal, kollégáimmal rendszeresen CS:GO-t, Apexet és Pubg-t is játszunk.
|